https://actieleernetwerkdag.nl
woensdag 23 oktober 2019
9.00 uur – 12.00 uur

Koploperbijeenkomst ActieLeerNetwerk

AANMELDEN

Heb jij interesse in arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn en wil je inspiratie opdoen? Kom dan op 23 oktober in Tilburg of 4 november in Bunnik naar een Koploperbijeenkomst van het Actie Leer Netwerk. Deze bijeenkomsten staat in het teken van kennisdeling en leren van goede voorbeelden om de arbeidsmarkt in zorg en welzijn te verbeteren. Daarnaast kun je kennismaken met bestaande en nieuwe Koplopers, met elkaar van gedachte wisselen en netwerken.

Neem een kijkje in de keuken

Net als bij eerdere Koploperbijeenkomsten is het ministerie van VWS op beide dagen aanwezig om nieuwe Koplopers welkom te heten. Tijdens afzonderlijke sessies geven de kersvers benoemde Koplopers tijdens pitches tekst en uitleg over hun initiatieven. Een mooie kans om een kijkje in de keuken te nemen en inspiratie op te doen. Ook kun je meer te weten komen over het doorlopen proces. Tijdens de zogenoemde Koploperreis gaan de Koplopers in op hoe ze het initiatief hebben weten te realiseren. Onder andere vertellen zij welke uitdaging ze probeerden op te lossen. Wat was de gekozen strategie? Welke oplossing hadden ze voor ogen? Wat waren de knelpunten en succesfactoren? Maar ook hoe ze deze hebben weten te benutten?

 

Pitches nieuwe Koplopers 23 oktober

Op 23 oktober kun je kennis maken met de volgende nieuwe Koplopers: Stichting Waardeburgh, Activiteitenondersteuner; Het Laar, MBO-Zorg Innovatie Netwerk (ZIN);  De Riethorst Stromenland ThebeVolckaertPrismaAvans HogeschoolCurio met Brabant+; SDW en S&L Zorg Samen zijn we onbeperkt ; BrabantZorg, Lefgozers ; St. Annazorggroep, Werkgeluk ; Van Neynsel, Laverhof en Sint-Jozefoord Dweilen met de kraan dicht ;Tantelouise, Zo doen we dat bij tanteLouise ; Sterk Huis, Post-hbo leergang Jeugdprofessional; Philadeplhia Zorg, Geluk en werkplezier.

Deze bijeenkomst organiseert het Actie Leer Netwerk samen met Transvorm, het samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Bij Transvorm zijn circa 220 zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten. Je bent woensdag 4 november van harte welkom om 9.00 uur. De bijeenkomst duurt tot 12.30 uur. Locatie: De Harmonie – Stationsstraat 26 – 5038 ED Tilburg.

Headerphoto: https://actieleernetwerkdag.nl