maandag 20 november 2023
13:00 – 14:30 uur

Webinar Technologie in onboarding

Technologie is niet meer weg te denken in HR- en recruitmentprocessen en geeft vorm aan hoe we werken, met elkaar omgaan, en werven. In dit webinar leer je hoe je technologie inzet in je huidige onboardingsproces. Digitale onboardingtools kunnen nieuwe medewerkers door de volgende fase van de medewerkersreis loodsen. Hoe zet je deze tools in naast je bestaande systemen? Wat zijn de voordelen van digitalisering van je pre- en onboardingsproces? En wat zijn ervaringen van andere werkgevers (in en buiten de zorg)?

We nemen je mee in de nieuwste trends en technologieën die organisaties helpen om:

de onboarding-ervaringen te verbeteren,
de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en
de efficiëntie te verhogen.
We delen enkele praktische voorbeelden en beantwoorden al je vragen.

Sprekers
Victor Romijn (Appical) trapt af en neemt je mee in het preboarding-fase. Door het juist managen van verwachtingen kun je veel stress wegnemen bij een nieuwe medewerker. En door het centraal te organiseren zorg je er ook voor dat iedereen hetzelfde verhaal te horen krijgt. Dit, en meer, vertelt Victor tijdens het webinar.

In het tweede deel van het webinar richten Gabriëlle Vierhout en Jantine ter Molder (Educared) zich op de onboardingfase. Ze leggen de focus op het ontwikkelen van digitale leermiddelen die ondersteunend zijn op en rondom de werkplek van de nieuwe én zittende medewerker.

 

Deelnemers
Minimaal: 10
Maximaal: 300
HR-professionals die zich bezighouden met onboarding zoals adviseurs instroom, recruiters, vitaliteitscoaches, opleidingsadviseurs en HR-beleidsmedewerkers maar ook leidinggevenden, van instellingen die zijn aangesloten bij een van de negen (Transvorm, Utrechtzorg, de RotterdamseZorg, ZWconnect, WGV Zorg en Welzijn, WZW, Zorg aan Zet, Sigra, Viazorg) organiserende werkgeversorganisaties.

Kosten
Gratis voor organisaties die zijn aangesloten bij een van de negen organiserende werkgeversorganisaties, waaronder deRotterdamseZorg.

Aanmelden.

Vragen?
Neem contact op met Robert Vossen.

Deze online onboardingsessies worden aangeboden door:
Utrechtzorg, deRotterdamseZorg, ZWconnect, WGV Zorg en Welzijn, WZW,
Zorg aan Zet, Sigra en Viazorg

Headerphoto: