De Slimme Zorg Estafette

20 januari, 2021
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

We kunnen er niet meer om heen, we hebben technologie en innovaties nodig om nu en in de toekomst goede zorg te kunnen blijven leveren. Om deze stap te gaan zetten is het belangrijk om te weten wat alle mogelijkheden zijn en hoe je deze kan inzetten in het zorgproces.
Een maand lang aandacht voor slimme zorg en innovatie in de zorg. Dat is wat er in februari tijdens de Slimme Zorg Estafette gaat gebeuren. Elke week is een andere regio aan de beurt om activiteiten vanuit de regio te organiseren en zo andere mensen te inspireren.
Dit is een uitgelezen kans om meer te leren over digitale zorg en wat het voor jou als zorgorganisatie en zorgprofessionals kan betekenen. Van 8 t/m 12 februari 2021 is regio West aan de beurt. Op maandag 8 februari vindt de online startbijeenkomst plaats met interessante sprekers.

Doe mee! Organiseer een (online) activiteit, bezoek de activiteiten en neem deel aan één van de regiobijeenkomsten.
Voor meer informatie, kijk op www.slimmezorgestafette.nl

In Rotterdam is de Rotterdam-dag georganiseerd op donderdag 11 februari aanstaande. Rotterdam heeft meer dan 4 miljoen euro aan subsidies uit SET, PreSET, Covid-19 SET en de Digideal010 ontvangen. Hoe en waar wordt dit geld besteed? En hoe zorgen we ervoor dat we geen dingen dubbel doen en geen dingen vergeten? Leer wie waar mee bezig is en hoe we kunnen samenwerken op weg naar e-health voor iedere Rotterdammer. Meer informatie www.rotterdamehealthagenda.nl

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.