Een zorgprofessional van de toekomst is veranderkrachtig!

21 januari, 2021
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Om ook in de toekomst goede zorg te kunnen blijven leveren moeten we toe naar nieuwe manieren van werken. Daar horen ook digitale vaardigheden bij.

Het ontwikkelen en bijhouden van digivaardigheden is een belangrijk thema in het behoud en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Interne en externe ontwikkelingen vragen steeds meer van medewerkers om ook digitaal goed beslagen ten ijs te komen. Dit wordt nu met Covid-19 nog meer zichtbaar en voelbaar en zijn wij steeds meer bezig om op afstand samen te werken en te communiceren. De zorg van de toekomst waarin innovaties en zorgtechnologie veel van medewerkers vraagt, begint vandaag al. In het Webinar op dinsdag 9 februari om 14:00 uur vertellen Suzanne Verheijden (Buro Strakz / Digivaardig in de Zorg) en Joyce van der Niet (Kwartiermaker en sociaal ondernemer) je meer over deze ontwikkelingen en wat dit betekent voor jouw organisatie in wendbaarheid en veranderkracht. Neem deel, laat je inspireren en ga aan de slag met je eigen wendbaarheid en wat dit vraagt van ons voor nu, morgen en de toekomst.

Tijdens dit Webinar lanceren we ook het E-magazine Digivaardig in de Zorg waarin verschillende organisaties die al actief aan de slag zijn gegaan met dit onderwerp vertellen over hun bevindingen.

Mis het niet, wees erbij en meld je snel hier aan!
Iedereen digivaardig!

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.