Gezocht: talentvolle topper voor onze arbeidsmarktprojecten

15 april, 2021
Netwerk

Knowmads noemen wij ze, ‘kennisreizigers’ die tijdelijk bij ons komen werken aan interessante en uitdagende arbeidsmarktprojecten, terwijl ze gewoon in dienst blijven bij hun eigen werkgever. Ben jij onze nieuwe knowmad en werk jij straks met ons team aan het toeleiden en behouden van zorgpersoneel in onze regio?

Wat ga je doen?
Je gaat innovatieprojecten leiden die helpen om het personeelstekort in de zorg te verkleinen. Daarvoor werk je volop samen met mensen uit de zorg, het onderwijs en de gemeente. Nieuwsgierig als je bent, leer jij veel relevante mensen in het speelveld kennen, je ontwikkelt je netwerktalent, je wordt een kei in samenwerken en in het starten en begeleiden van projecten. Dat doe je deskundig en professioneel met de methodiek Projectmatig Creëren, die je bij ons ook kunt leren. Aan de hand van jouw interesses en competenties bekijken we welke arbeidsmarktprojecten bij jou passen.

Over jou
Je bent bekend met zorgorganisaties in de regio RotterdamRijnmond. Je hebt hbo werk- en denkniveau, staat stevig in je schoenen en hebt minimaal 2 jaar ervaring met projecten in de zorg of het zorgonderwijs. Een echte knowmad is open minded, nieuwsgierig en leergierig. Je organiseert je werk oplossingsgericht, slim en overzichtelijk. Je brengt verbinding tot stand tussen alle betrokkenen. Je houdt van aanpakken en weet jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

Neem contact op!
Herken jij in jezelf een echte knowmad? Dan willen wij je heel graag spreken! Stuur je CV en motivatiebrief of, nog beter, een video waaruit jouw motivatie blijkt voor 1 mei aanstaande.

Bekijk de volledige vacature hier.

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.