Jaarplan 2024: de kracht van samenwerken

19 december, 2023
ARBEIDSMARKTINFORMATIE

Vandaag publiceren we het Jaarplan 2024 van deRotterdamseZorg. Het thema dit jaar: de kracht van samenwerken in de regio.

Passende zorg op de juiste plek door de juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar we als zorg- en onderwijsorganisaties in deRotterdamseZorg samen aan werken. Binnen deRotterdamseZorg zoeken we daarom samen naar oplossingen om zorgprofessionals te ondersteunen, als student onderweg naar werk en in het vak, maar ook op de werkvloer en in de arbeidsrelatie.

We zien de wil van de zorg- en onderwijsorganisaties in deRotterdamseZorg om te vernieuwen en verbeteren om op die manier samen de toekomst van zorg vorm te geven. In netwerken en tafels om ons heen worden acties en plannen gemaakt. De arbeidsmarkt is een integraal onderdeel van alle thema’s. Want de zorg kan niet zonder zorgprofessionals.

Met onze ervaring op samenwerken en als expert van de arbeidsmarkt Zorg & Welzijn helpen we als bureau deRotterdamseZorg de organisaties bij het organiseren van de regionale aanpak. De transitie van zorg is onderweg, maar we gaan nóg verder, want binnen het bestaande systeem gaan we de verandering niet vinden. Dat kunnen we niet alleen, dat moeten we met elkaar doen. Zodat we de zorg passend, toegankelijk en betaalbaar houden. Durf buiten het systeem te denken, dan komen we samen op andere ideeën!

Lees meer over de aanpak en plannen, programmalijnen, programma’s en de lerende netwerken in ons Jaarplan 2024!

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.