LEF! 17 van start

25 maart, 2024
VERANDEREN & VERNIEUWEN

“LEF! – Samen Vooruit: Verschilmakers in de Zorg”

We leven in een uitdagende tijd en een snel veranderende wereld met veel maatschappelijke vraagstukken zowel dichtbij als ver weg. Juist in deze tijd hebben we mensen nodig die van een probleem een uitdaging maken en die hier moed en daadkracht tonen, zodat we met elkaar op weg zijn naar een betere wereld.

Eind februari zijn er 13 verschilmakers gestart met het LEF! talentenprogramma. Deelnemers uit verschillende organisaties in deRotterdamseZorg, uit verschillende branches, met verschillende functies & verschillende ontwikkelvragen. Met deze diversiteit van de groep gaan de deelnemers een jaar lang intensief aan de slag met hun eigen persoonlijke ontwikkeling om van daaruit een bijdrage te kunnen leveren aan de uitdagingen in de zorg. Want de LEFfers doen dit niet alleen voor zichzelf, maar lopen voorop om zo ook anderen mee te kunnen nemen in de beweging van “samen” leven en zo verschil te maken in de zorg.

In het talentenprogramma worden de werkplaatsen, individuele coaching, intervisie en een groepsopdracht afgewisseld. Op deze manier komt de balans tussen persoonlijke leervragen en ontwikkeling en de vraagstukken in interactie met anderen mooi terug en wordt de optimale voedingsbodem geboden voor groei & ontwikkeling.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.