Netwerk Werk en Recht

29 november, 2022
Netwerk

Afgelopen oktober was er weer een netwerkbijeenkomst van het Netwerk Werk & Recht in het Oogziekenhuis, waarbij voornamelijk de verschillende ziekenhuizen representatief waren. Verschillende agendapunten zoals moderne arbeidsvoorwaarden, de terugbetalingsregeling t.a.v. studenten en de eventuele invoering van de KUS (kwartaal uren systematiek) kwamen daarbij aan bod. Daarnaast is samen vastgesteld om alle vergaderingen voortaan hybride te organiseren, waarbij elke vergadering op een gastlocatie plaatsvindt, maar deze tegelijkertijd ook via een TEAMS-verbinding gevolgd kan worden. De eerstvolgende netwerkbijeenkomst staat op 8 december gepland en vindt plaats in het Maasstad Ziekenhuis.

Tenslotte wordt er ook gekeken hoe andere branches weer kunnen aansluiten bij het netwerk werk & recht. Zo wordt binnen de VVT-instellingen de uitvraag gedaan wie het netwerk Werk & Recht vanuit de organisatie weer wil gaan ondersteunen.

Het netwerk Werk & Recht komt eens in de 2 maanden bij elkaar. De juristen en HR-professionals van de aangesloten zorgorganisaties bespreken juridische onderwerpen die bij elke zorgorganisatie kunnen spelen. Ook deelnemen aan dit netwerk? Mail dan naar Lotte Woerlee.

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.