Ontdek de Rotterdamse Zorg

Nieuw! Ontdekderotterdamsezorg.nl

30 november, 2021
WERVEN & TOELEIDEN

Iedereen die in de zorg en welzijn in de regio wil komen werken willen we duidelijk en eerlijk voorlichten over wat daarvoor mogelijk en nodig is. Om op die manier te zorgen voor gemotiveerde en kansrijke instroom. Daarom is ontdekderotterdamsezorg.nl ontwikkeld. Dé website waarop alle informatie over wat er mogelijk en nodig is om te gaan werken in de zorg en welzijn in de regio Rotterdam-Rijnmond is verzameld. De website is een initiatief van onderwijs- en zorgorganisaties in de regio Rijnmond (verenigd in deRotterdamseZorg) en de gemeente Rotterdam.

Het aanbod en de mogelijkheden om in de Zorg en Welzijn in Rotterdam-Rijnmond te gaan werken is groot. Dit biedt kansen voor iedereen die in deze sector wil werken. Daarover is veel informatie beschikbaar bij de diverse organisaties (zorg, onderwijs, gemeenten). Om hier overzicht in te scheppen is nu alle informatie gebundeld op ontdekderotterdamsezorg.nl.

De website is bedoeld voor iedereen die in de Zorg en Welzijn wil gaan werken. Vanuit school, vanuit ander werk of voor mensen die graag weer deel willen uitmaken van de arbeidsmarkt. Via de site kunnen zij zich oriënteren op hun mogelijkheden en onderzoeken welke baan, opleiding of leerwerktraject bij hun wensen en kwaliteiten aansluit.

Op ontdekderotterdamsezorg.nl vinden geïnteresseerden informatie over werkvelden, leerwerktrajecten en zelfs salariëring. Daarnaast heeft de website een speciale tool waarmee, op basis van vooropleiding, snel inzicht verkregen kan worden in de mogelijkheden. Kortom, een gebruiksvriendelijke, overzichtelijk en volledige website over wat er mogelijk en nodig is om in de zorg en welzijnssector te die de zoektocht voor geïnteresseerden makkelijker maakt.

Neem vandaag nog een kijkje op www.ontdekderotterdamsezorg.nl

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.