Nieuw ontwikkeltraject ‘Onbekend Talent’

23 mei, 2022
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Voor verzorgende IG of mbo-verpleegkundige die zich op persoonlijk vlak ontwikkelen door nieuwe vaardigheden en kennis op te doen kunnen meedoen aan het nieuwe ontwikkeltraject ‘Onbekend Talent’.

Onbekend Talent
Zij krijgen de kans om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen op hun eigen werkvloer. Leer hoe je een zelfgekozen probleem uit eigen dagelijkse werkpraktijk kunt signaleren, oppakken en verbeteren. Om dit te kunnen doen worden ze begeleid in de vorm van coaching en volgen ze onderwijsmodules. Hiervoor zetten het Van Kleef Instituut en Albeda Zorgcollege een ontwikkeltraject op. In dit ontwikkeltraject staat leren centraal en gaan ze aan de slag met allerlei vaardigheden: van leiderschap en samenwerking tot leren schrijven en presenteren.

Het ontwikkeltraject wordt uitgezet als pilot die op dit moment alleen wordt uitgevoerd bij zorgorganisaties die kernpartner zijn van het Van Kleef Instituut.

Wanneer kan je meedoen?
Je kunt meedoen aan het ontwikkeltraject als je een verzorgde IG of mbo-verpleegkundige bij één van de volgende organisaties bent: Lelie Zorggroep, Laurens, Careyn (regio’s ZHE en DWO-NWN), Topaz, De Zellingen en Activite. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar werkervaring als gediplomeerd verzorgende IG of mbo-verpleegkundige.

Online spreekuren
Dinsdagmiddag 31 mei kunnen geïnteresseerde, samen met hun leidinggevende, vragen stellen in een van de twee online spreekuren met Albeda Zorgcollege, ZonMw en VKI. Tijdens deze online spreekuren beantwoorden zij de vragen over het ontwikkeltraject, zoals ‘Hoeveel tijd kost het per week?’ en ‘Hoe word je begeleid?’.

Aanmelden voor de spreekuren kan hier.
Lees de folder.

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.