Nieuwe bureaumedewerkers deRotterdamseZorg

29 september, 2021
Netwerk

Bij deRotterdamseZorg werken we samen aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst. Het bureau deRotterdamseZorg wordt sinds kort versterkt door twee nieuwe gezichten. Wie zijn zij en waar gaan ze mee aan de slag?

Lorraine Spruijt – Programma Management Officer

Sinds 1 september jl. versterkt Lorraine Spruijt het team van deRotterdamseZorg. In de nieuwe functie van Programma Management Officer, zal zij met name ondersteuning bieden op het gebied van procesinrichting. Door het aanbrengen van meer structuur en uitwerken van goede procesinrichting, is er beter inzicht en kan er efficiënter gewerkt worden. Door mij hierop te richten, kunnen programmamanagers en projectleiders zich meer bezighouden met de inhoud. Ik kijk er naar uit de werkwijze van deRotterdamseZorg naar een nóg hoger plan te tillen!

 

Anne van Eijsden – Projectleider

Sinds 6 september jl. is Anne van Eijsden gestart als projectleider bij deRotterdamseZorg waar zij zich bezig gaat houden met het thema opleiden. Het is van belang dat we de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid personeel. Op dit thema zijn er drie projecten die ik uit ga voeren: begeleidingscapaciteit impulsfinanciering, opschalen van initiatieven en alternatieve stagemogelijkheden. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging!

 

Menno Westland – Projectleider

Sinds eind augustus jl. is Menno Westland gestart als projectleider. Als voormalig HR-manager van Rijndam is hij al jaren betrokken bij deRotterdamseZorg. Nu gaat hij zich richten op thema’s die binnen de ziekenhuizen spelen. Zo faciliteert hij mede de ontwikkeling van de gezamenlijke strategische arbeidsmarktagenda van de samenwerkende rijnmond ziekenhuizen (SRZ) voor de komende jaren. En verricht hij een onderzoek naar de herpositionering van Match.dRZ, de inkooporganisatie van extern zorgpersoneel. “Met veel energie zet ik mijn opgedane kennis en ervaring als HR-manager en organisatieadviseur nu bij deze opdrachten in voor de zorginstellingen in onze regio. Binnen Rijndam heb ik mogen ervaren hoe goed het bureau deRotterdamseZorg de aangesloten zorginstellingen faciliteert om de kracht van het collectief te benutten. Mooi dat ik nog steeds mijn bijdrage hieraan mag leveren, nu vanuit mijn nieuwe rol!”

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.