Pakt jouw organisatie al het potentieel op de arbeidsmarkt?

31 januari, 2022
Netwerk

Heeft jouw organisatie het goede voornemen om in 2022 nu echt aan de slag te gaan met het thema ‘grotere contracten’? Meld je dan nu aan voor de HPP Bootcamp: 6 online bijeenkomsten van 1,5 uur, verdeeld over 3 maanden. Voor de komende editie van februari hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar, de volgende editie start in april.

Voor wie is de Bootcamp bedoeld?
De HPP Bootcamp is bedoeld voor zorginstellingen die aan de slag willen met  het thema contractuitbreiding: omdat ze grotere contracten zien als oplossing voor  bijvoorbeeld openstaande vacatures en de hoge inzet van PNIL of omdat ze voordelen van  grotere contracten zien  voor hun  medewerkers en cliënten. ​

De HPP Bootcamp kan ook een mooie eerste kennismaking zijn met het HPP denken voor organisaties die een traject met volledige support van een HPP team overwegen​.

De bootcamp is geheel digitaal en vindt plaats via Teams.

Meld je hier kosteloos aan.

Het Potentieel Pakken heeft als  missie: ‘Het potentieel op de Nederlandse arbeidsmarkt ten volle benutten’. Ze richten zich op het inzetten van onbenut arbeidspotentieel, zoals dat van vrouwen, als oplossing voor arbeidsmarktvraagstukken binnen organisaties, sectoren en de BV Nederland.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.