Samen sta je sterker

3 februari, 2021
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN
Corona-updates

Gratis mentale ondersteuning voor alle medewerkers in zorg en welzijn

Sinds 4 januari is het project ‘Samen sta je sterker’ actief. Samen sta je sterker biedt gratis mentale ondersteuning, algemene coaching en een luisterend oor aan elke medewerker in zorg en welzijn die door de coronacrisis verhoogde werkdruk ervaart. Medewerkers die behoefte hebben aan een mentale coach kunnen zich nu op www.samenstajesterker.nl aanmelden hiervoor. Dit project volgt ‘Extra coaching voor de zorg’ (vanuit ‘Extra handen voor de zorg’) op. Honderden onafhankelijke, professionele coaches staan op vrijwillige basis klaar voor zorg- en welzijnsmedewerkers die behoefte hebben aan een persoonlijk, kortdurend traject. Zodat zij weten dat ze er niet alleen voor staan. CNV Zorg & Welzijn biedt deze dienst aan, deelnemers hoeven geen lid te zijn of te worden om van ‘Samen sta je sterker’ gebruik te maken.

Klik hier voor de toolkit met tekst voor intranet, Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagrampagina en/of interne nieuwsbrief plus een aantal afbeeldingen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de projectleider van ‘Samen sta je sterker’ Raymond van Meenink, r.meenink@cnv.nl 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.