Update: deelnemers van Health Innovation School leren door deze zomer!

27 juli, 2021
VERANDEREN & VERNIEUWEN

De transformatie van de zorg is onvermijdelijk. Maar hoe draag je daar als zorgprofessional aan bij? Tijdens de Health Innovation School leren professionals uit de zorgsector innoveren en om bij te dragen aan de transformatie en transitie van de sector. Ook deze zomer gaan de 50 deelnemers gewoon door. Ze volgen summer night colleges over artificial intelligence, adapteren en transformeren, narratief luisteren en webinars over scrum. En ze werken in groepen samen aan oplossingen voor probleemstellingen over uiteenlopende onderwerpen; van de schotten, financiële obstakels en aanbodgerichtheid van de GGZ tot zorgmedewerkers die onvoldoende meegaan in de veranderingen en trends van de zorg.

Daarbij worden de groepen uitgedaagd om de probleemstelling met elkaar af te pellen om bij de kern te komen. HIS deelnemer Nanda Streefkerk verwoord het als volgt:

“ Vanuit onze groep, die een mooie dynamiek kent waarbij er een mooi palet aanwezig is in diversiteit en expertise, zijn we hier met enthousiasme mee bezig. Dit is niet altijd makkelijk maar vanuit verbinding en het samen doen, zijn we vol vertrouwen met elkaar aan de slag.”

Bekijk ook deze vlog waarin 2 deelnemers een update geven van hun reis met de HISRotterdam.
Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.