Webinar Vitale Werkvloer – 29 september

14 september, 2020
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Vitale medewerkers zorgen voor een vitale organisatie. Maar hoe stimuleer je vitaliteit op de werkvloer? Hoe laat je je organisatie bruisen vol met mensen die geïnspireerd en bevlogen aan de slag gaan? En wat als er ‘zomaar ineens’ een pandemie tussendoor komt die ervoor zorgt dat we elkaar alleen nog maar virtueel kunnen ontmoeten en veel minder menselijk contact hebben?

Met veel plezier nodigt Gezond010 je uit voor het Webinar Vitale Werkvloer op dinsdag 29 september aanstaande. Laat je inspireren door de best practices en lessons learned van Verzekeraar a.s.r. en de Verkeersonderneming. Verder delen we vanuit de gemeente ook graag het experiment “Move More” en het onderzoek dat Healthy’R hiernaar verrichtte.

Uiteraard komen we ook in beweging! Deze keer verzorgd door Gezond010 partner Fisica Fysiotherapie. Hiervoor sturen wij je graag een verrassing toe, zou je daarvoor jouw (thuis)werkadres met ons willen delen?

Na de plenaire sessie vinden diverse interactieve rondetafelgesprekken op basis van thema’s plaats. Via het online formulier kun je aangeven naar welk thema jouw interesse uitgaat. Zo krijgt je ook de gelegenheid om andere Gezond010 partners te ontmoeten in een kleinere setting.

Datum: dinsdag 29 september
Tijd: 08.30 – 10.30
Aanmelden via: aanmelden

 

De inloglink en andere benodigde informatie ontvang je voorafgaande aan het event via e-mail.

Graag zien we je op 29 september!

Team Gezond010

 

Headerphoto: Pixabay

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.