Wildcards van deRotterdamseZorg voor HIS Rotterdam bekend

1 juni, 2021
VERANDEREN & VERNIEUWEN

De winnaars van de vijf wildcards voor de tweede editie van de Health Innovation School Rotterdam zijn bekend! Zij mogen met de wildcard van deRotterdamseZorg gratis deelnemen aan de Health Innovation School Rotterdam.

We zijn erg blij met de inzendingen die we vanuit ons netwerk ontvangen hebben. De diversiteit aan organisaties, branches en functies was groot. Het is mooi om te zien dat er op zoveel verschillende plekken in de zorg en welzijn gemotiveerde medewerkers zijn die als échte innovator in de zorg willen werken en verandering durven vorm te geven. Ondanks dit palet aan vooruitstrevende doeners hebben we toch een keuze moeten maken. Dat hebben we vooral gedaan op basis van ieders motivatie.

De 5 winnaars zijn:

– Renske Meijer, AIO Reumatoloog bij Maasstad ziekenhuis

– Lisa van Gelder, Manager Projecten en innovatie bij CuraMare

– Veer Opdenkamp, Praktijkbegeleider bij Erasmus MC

– Nanda Streefkerk – Van Gelder, Gebiedsmanager bij Enver

– Kevin Kap, Teamleider Centrale Keuken bij Ikazia Ziekenhuis

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier bij het volgen van de HIS! En we kijken uit naar jullie bijdrage aan het innoveren van de Rotterdamse zorg.

 

Over de Health Innovation School


Dit programma is ontwikkeld als antwoord op de groeiende hoeveelheid veranderingen waar organisaties en mensen mee in aanraking komen. De snelheid, omvang en complexiteit van de ontwrichting die afkomt op de huidige gezondheid en op de gezondheidszorg is groter dan we hebben meegemaakt in de laatste eeuw (zoals al is gebeurd in andere systemen van de Nederlandse en internationale maatschappij zoals de detailhandel, bankieren, productie en andere sectoren). Harder werken is niet de oplossing, slimmer werken wel. De Nederlandse gezondheidszorg als geheel, en bijna elke organisatie en speler hierin, richten zich op innovatie als een van de bouwstenen voor een transformatie van gezondheid en zorg. Dit jaar staat het thema transformatie centraal in de Health Innovation School Rotterdam. Onderlegger is de 3Dprint van deRotterdamseZorg, een schets van de toekomst van zorg.

Voor meer informatie over de HIS kun je de website bezoeken.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.