Opleidingsevent 2020

Samen opleiden voor goede zorg in de regio
Of je het nou werkplekleren, praktijkgestuurd leren, of leerwerkplaatsen noemt, één ding weten wij zeker: de verschuiving van leren op school naar leren in de praktijk speelt een belangrijke rol bij de opleiding van voldoende én beter gekwalificeerde zorgmedewerkers in de regio. En daar zijn wij als Rotterdamse zorg- en onderwijsinstellingen samen verantwoordelijk voor! Door samen onze schouders eronder te zetten, werken we aan voldoende stageplekken in de regio en ontwikkelen we met elkaar een goede leeromgeving voor studenten en medewerkers.

Veelbelovende resultaten
Daarom werkt deRotterdamseZorg al twee jaar met enthousiaste werkgroepen aan pilots op het gebied van learning communities, leven lang leren, de begeleiding en kwaliteit van stages en nieuwe stagevormen. Inmiddels draaien deze pilots bij verschillende zorg- en onderwijsinstellingen in de regio en zijn de eerste, veelbelovende resultaten zichtbaar. Die willen we heel graag met jou delen! Dat doen we tijdens het opleidingsevent 2020 met een interactief programma vol inspirerende presentaties en workshops, waar je de successen zelf kunt ervaren.

Een middag vol inspiratie
We beloven dat je aan het eind van de middag met veel energie en nieuwe ideeën  teruggaat naar je eigen organisatie. Dus zorg dat je erbij bent, en zet de datum vast in je agenda! Begin september ontvang je de uitnodiging met het complete programma. Graag tot dan!

Aanmelden

Headerphoto: Adobe Stock
Inschrijven evenement
Naar dit mailadres sturen wij je de bevestiging van deelname.