donderdag 16 september 2021
09:00 – 17:00

Arbeidsmarktcongres: Missie zorg 010, de zorg voor altijd anders

De zorg voor altijd anders. Hoe sorteren we voor op de toekomst met de uitdagingen van vandaag? Op donderdag 16 september zetten we met elkaar onze missie voort tijdens het arbeidsmarktcongres van deRotterdamseZorg.

De sleutelrol in de transitie van de zorg heb jij en met elkaar richten we ons op de gezamenlijke maatschappelijke opgave van een fors toenemende zorgvraag in een krappe arbeidsmarkt. Hoe gaan we samen MISSIE Zorg 010 volbrengen? Laat je inspireren, ontdek hoe we elkaar kunnen versterken en vind handvatten om de transitie verder te brengen vanuit jouw rol.

Drie thema’s staan centraal: (1) Ruimte voor zorgprofessional en meer werkplezier, (2) Onderwijsvernieuwing en leven lang ontwikkelen en (3) Anders besturen vanuit een maatschappelijke opgave. Daarnaast nemen zorgprofessionals je mee in de vernieuwing die al gaande is in SPOT ON sessies. En doe je kennis op in verdiepende sessies, waar onderwerpen zoals leercultuur en innovatief gedrag aan bod komen. Uiteraard gaan we met elkaar in dialoog.

Meer informatie over het programma, de sprekers en aanmeldmogelijkheden volgt binnenkort. Reserveer de datum alvast in je agenda!

Bekijk onze spoken word.

Bekijk hier het voorlopig programma.

Alleen voor leden van deRotterdamseZorg.

Headerphoto: