Albeda college wint Vitaliteitschallenge

26 mei, 2020

Het zit er al weer op! Afgelopen 13 weken is de vitaliteitschallenge Phileas fanatiek gespeeld door vijftig medewerkers van Albeda, Middin, Pameijer, Franciscus en Ikazia. Via een app werden zij spelenderwijs uitgedaagd om zich te verdiepen in de wereld van voeding, beweging en ontspanning. Het laat ze zien hoe makkelijk en leuk een gezonde leefstijl is.

Naast mooie resultaten op het gebied van gezondheid, leverde dat ook verbroedering op, aldus de deelnemers. Maar, er kan er maar één de winnaar zijn: Albeda, gefeliciteerd!

Hoe nu verder?
De deelnemers van Phileas krijgen de mogelijkheid om op eigen initiatief een vervolg te geven aan hun vitaliteitsbeweging. In drie maanden kan je gedrag veranderen, maar terugval ligt op de loer. Phileas biedt hen de mogelijkheid om een vervolgtraject te volgen vol met nieuwe challenges en tips.

Ook op grotere schaal werken we aan een duurzame vitaliteitsbeweging. Dit gebeurt onder andere met het vitaliteitsprogramma Fit@Rijnmond, dat onderdeel uitmaakt van het project Unieke Rijnmond Voorwaarden. Daarnaast evalueren de deelnemers aan het talentenprogramma LEF! of Phileas bijdraagt aan een grote vitaliteitsbeweging en hoe dit duurzaam ingezet kan worden in de toekomst.

Ook als individuele organisatie is het mogelijk deel te nemen aan Phileas.
Interesse of wil je meer informatie? Laat het ons weten, zodat wij je in contact kunnen brengen.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.