Kick-out LEF!16

3 mei, 2024
VERANDEREN & VERNIEUWEN

Op donderdag 2 mei heeft de 16e groep van LEF! met succes het talentenprogramma afgerond. Gedurende 12 maanden hebben de 7 deelnemers zich toegewijd aan een groepsopdracht waarin zij onderzoek hebben gedaan naar het behoud van zorgmedewerkers binnen 6 organisaties in deRotterdamseZorg. Zij hebben input verzameld van verzorgenden, verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en HR-medewerkers, De bevindingen waren verrassend en verrijkend, wat heeft geleid tot een adviesrapport.

Tijdens de kick-out namen ze de aanwezigen mee op een wandeling en deelden ze verhalen over hun groepsproces. Aan de hand van “Superheld R” kwam het groepsproces tot leven, waarbij alle emoties en ervaringen een plek kregen.

Vervolgens gaven de deelnemers op creatieve wijze persoonlijke presentaties waarin ze hun ontwikkelreis deelden. De uitdagingen, groei en de bijdrage van het LEF!-programma kwamen hierbij uitgebreid aan bod, evenals hun ideeën voor de toekomst. Het was inspirerend om te zien dat deze reis niet eindigt na het programma, maar juist een voedingsbodem vormt voor verdere ontwikkeling.

De middag werd feestelijk afgesloten met een borrel in aanwezigheid van leidinggevenden, coaches, intervisiebegeleiders en trainers. Later op de avond vond er in een intiemere setting nog een persoonlijk afscheidsmoment plaats als groep.

Samen gaan we voor verandering, samen gaan we voor LEF!

De deelnemers aan groep 16 van het LEF! programma zijn:

Kira Diamant-Dorsman Franciscus Gasthuis & Vlietland
Henriëtte Leurdijk Aafje
Robbin Dercksen Antes/Parnassia Groep
Michelle Moerkerken Aafje
Leanne Sanderse-van Wingerden Ikazia
Laura Dammeijer Laurens
Soumaya Chaquer Antes/Parnassia Groep

 

Meer over LEF!.

 

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.