Lerend Netwerk Datagedreven HR en Strategische Personeelsplanning

15 mei, 2023
ARBEIDSMARKTINFORMATIE

Wil jij ook meer uit je HR-data halen? Of wil je ermee aan de slag maar weet je niet waar te beginnen? Verrijk je kennis: volg via deRotterdamseZorg  het Lerend Netwerk Datagedreven HR en Strategische Personeelsplanning (SPP) van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Het Lerend Netwerk helpt jouw organisatie om HR-data beter en gerichter in te zetten bij de arbeidsmarktvraagstukken, nu én in de toekomst. In 4 gezamenlijke en 3 individuele sessies leer je van experts en deel je kennis en ervaring met andere deelnemers uit de regio. Van denken naar doen. Want ook op de lange termijn kan een netwerk van deelnemers jou verder helpen.

Tijdens de sessies wordt een sterke basis gelegd in het werken met data en het belang daarvan voor de sector. Daarna ga je onder andere aan de slag met het verkrijgen van inzichten uit het  PFZW HR-dataportaal de PFZW-scenariotool. Je werkt in vier plenaire sessies toe naar een waardevol plan van aanpak voor datagedreven HR en SPP in jouw eigen organisatie. Het leren van en met de andere deelnemers heeft een belangrijke plek in het lerend netwerk. Verder staan er 2 individuele consulten gepland waarin je samen met de consultant inhoudelijk aan de slag gaat met de interpretatie van de data. Tot slot krijg je een jaar lang toegang tot de meest uitgebreide module van het PFZW HR-dataportaal.

Kijk voor meer informatie of meld je direct aan op de website. De plekken zijn beperkt dus wees er snel bij!

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.