Nieuwe bureaumedewerker deRotterdamseZorg

27 juni, 2022
Netwerk

Bij deRotterdamseZorg werken we samen aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst. Het bureau deRotterdamseZorg wordt sinds kort versterkt door weer een nieuw gezicht!

Carolien Hoogstede – Senior projectleider

Sinds mei jl. is Carolien Hoogstede gestart als senior projectleider bij bureau deRotterdamseZorg. Carolien heeft jarenlange ervaring als adviseur, manager kwaliteit & veiligheid, manager stafdienst en ketenmanager in het ziekenhuis. Binnen deRotterdamseZorg gaat zij zich met name richten op het realiseren van de gezamenlijk afgesproken doelstellingen RAAT+DAAD 3.0, het lerende netwerk Strategische Personeelsplanning en Exit onderzoek.  “Ik kijk er naar uit om met mijn kennis van de zorg en de regio een bijdrage te leveren aan de gezamenlijke aanpak van de arbeidsmarktproblematiek en de transitie naar het nieuwe werken in de zorg ”.

Om op z’n Rotterdams met elkaar woorden in DADEN om te zetten gaat Carolien de komende maanden met alle RAAT en DAAD vrouwen en- mannen een afspraak plannen om kennis te maken en de stand van zaken ten aanzien van de RAAT+DAAD 3.0 te bespreken en te bekijken wat extra nodig is om de gestelde doelen te behalen.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.