Onze digitale dienstverlening

19 oktober, 2020
Corona-updates

Ook het bureau van deRotterdamseZorg werkt al weken thuis. We doen ons uiterste best om verbonden te blijven  als netwerkorganisatie. Toch blijkt de continuering van projecten en activiteiten in deze tijd best een uitdaging. We balanceren tussen de reguliere dienstverlening en de crisisdienstverlening. Want we zijn ook alweer gestart met “Extra handen voor de zorg”.

De samenwerking in deRotterdamseZorg is volledig gedigitaliseerd. Dat betekent in de praktijk dat overleggen en bijeenkomsten waarbij we voorheen fysiek bij elkaar kwamen nu digitaal plaatsvinden. Zoals jullie gewend zijn van deRotterdamseZorg hebben we ons verdiept in welke tools we hiervoor het beste kunnen inzetten. Daarbij vinden we interactie heel belangrijk. Want; hoe houden we het leuk en, bovenal, effectief? We hopen jullie dan ook binnenkort weer te ontmoeten in een van onze digitale bijeenkomsten.

De eerst volgende bijeenkomst die volledig online plaatsvindt is de lancering van de Toolbox Onboarding. Ook alle activiteiten in de Sterk in je Werk Week zullen online plaatsvinden. Houd de agenda op onze website in de gaten.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.