Start werving Lerend Netwerk: gepersonaliseerde arbeidsrelatie

13 februari, 2024
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Elke zorgprofessional behouden dat is de uitdaging waar we in de zorg voor staan! En dagelijks zien we mensen de zorg verlaten, dit kan en moet anders! Door in te zetten op goed werkgeverschap en hierbij aan te sluiten bij de behoefte van de medewerkers zouden we met elkaar het tij kunnen keren en het werkplezier vergroten.

Binnen deRotterdamseZorg zoeken we daarom samen naar oplossingen om zorgprofessionals te ondersteunen op de werkvloer en in de arbeidsrelatie. In het lerend netwerk Gepersonaliseerde arbeidsrelatie gaan we met elkaar op zoek naar een arbeidsrelatie waarin maatwerk mogelijk is en voorziet in de behoefte van de zorgprofessional én in balans voor de zorginstelling!

Het lerend netwerk biedt kennis en ervaring van andere organisaties, biedt concrete stappen om te komen van probleem tot oplossing tot actie, zodat je hiermee het werkplezier vergroot en medewerkers behoudt!

Ben jij enthousiast om in je in te zetten binnen dit netwerk en draag jij daarmee bij aan het aantrekkelijk maken van het loondienstverband?

De kick-off vindt plaats op 2 april en wordt inspirerend geopend door Joop de Champs, consultant bij Loyalis:
Halen wij eruit wat erin zit? Zijn wij in staat om de wederkerigheid vanuit de arbeidsrelatie uit te drukken in het toevoegen van waarde. Met andere woorden; hoe zetten wij de werknemer aan het stuur van zijn/haar eigen inzetbaarheid en zorgen wij ervoor dat leidinggevenden de dialoog kunnen voeren ter ondersteuning van de eigen regie van het huidige werk en toekomstig werk van de werknemer” Het adagium van Joop is: “It takes two to tango”. Op 2 april gaan wij de eerste (dans)stappen zetten”

Klik op de onderstaande flyer voor meer informatie en meld je aan!

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.