Vacatures: deRotterdamseZorg zoekt nieuwe talenten

25 mei, 2021
Netwerk

deRotterdamseZorg is een werkgeversorganisatie en bestaat uit een netwerk van 28 zorgorganisaties en 4 onderwijsorganisaties. Samen werken we aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst.

Wil jij meewerken aan deze missie? Solliciteer dan nu op één van de openstaande vacatures:

Managementassistent, 24 uur per week

Als managementassistent bij deRotterdamseZorg ben jij een onmisbare schakel tussen collega’s en externe contacten. Jij ziet iedere collega wel aan je bureau voorbij komen en bent als sociale link goed op de hoogte. Door jou loopt alles op rolletjes en werkt iedereen met een lach op zijn gezicht.

Jouw werk
Als managementassistent draag je bij aan een optimale ondersteuning van de interne organisatie. Je bent de rechterhand van de directeur en HR-adviseur. Je ontzorgt hen door de agenda’s te beheren en administratieve taken uit te voeren. Maar je bent ook extern zichtbaar en het aanspreekpunt van onze netwerkorganisatie: jij staat mensen te woord, organiseert met plezier een netwerkevenement of helpt bij het voorbereiden van een vergadering. Juist die diversiteit aan werkzaamheden geeft jou energie.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer tot en met 14 juni 2021.

 

Programma management officer (PMO), 32-36 uur per week

“Begin with the end in mind” is jouw motto. Als programma management
officer werk je op het snijvlak tussen procesondersteuning en het inhoudelijk
programma: een sleutelpositie in de uitvoering van onze programma’s.

Jouw werk
Als PMO-er is jouw belangrijkste taak om het programma professioneel, efficiënt en effectief te laten verlopen. Je bent verantwoordelijk voor “het laten draaien van de machine” ofwel de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang en rapportage. Je bent de rechterhand van de programmamanagers in de begeleiding van ons programma en verschillende netwerken. Binnen het programma overzie jij het geheel van projecten, maar je bent ook in staat om de verschillende (complexe) projecten en processen daarin te ontleden. Je hebt een cruciale rol bij het inrichten van het proces om de programma doelen te behalen. Je haalt inefficiëntie uit processen en vraagt je steeds af wat er beter kan.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer tot en met 14 juni 2021.

 

Projectleider, 32-36 uur per week

Je gaat innovatieprojecten leiden die helpen om het personeelstekort in de zorg te verkleinen. Daarvoor werk je volop samen met mensen uit de zorg, het onderwijs en de gemeente. Door jouw regisseurskunsten zorg jij ervoor dat alle samenwerking en communicatie binnen het project goed verloopt.

Jouw werk
Nieuwsgierig als je bent, leer jij veel relevante mensen in het speelveld kennen, je bent een kei in samenwerken en in het begeleiden van projecten. Gezien de diversiteit aan projecten kun je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende onderwerpen en verbindingen leggen. Jij weet waar jouw project de regionale ambities van deRotterdamseZorg raakt. Het eigenaarschap binnen de projecten leg jij zoveel mogelijk bij de deelnemers. Met jouw enthousiasme houd jij ze betrokken en weet je goed aan te sluiten bij hun motivatie. Je creëert de omstandigheden waardoor zij impact in de organisaties kunnen maken. Regelmatig geef jij updates over de voortgang van de projecten. Pas als alles tot in de laatste details geregeld is en de opdrachtgever tevreden is, ben je echt klaar.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer tot en met 14 juni 2021.

 

Programmasecretaris, 16-24 uur per week (interim)

Als programmasecretaris bij deRotterdamseZorg heb jij een faciliterende rol naar het programmateam. Jij bent een belangrijke schakel in het organiseren, voorbereiden en nawerken van allerlei bijeenkomsten. Door jou is iedereen goed geïnformeerd en bij jou is de jaarplanning van het programma in goede handen.

Jouw werk
In deze interim opdracht weet jij snel overzicht te creëren. Jij kijkt vooruit en weet precies wat er de komende periode op de planning staat. Maandelijks faciliteer je een aantal vergaderingen en bijeenkomsten. Je zorgt voor de agenda’s, verzamelt vergaderstukken, legt afspraken vast en zorgt voor uitwerking en verspreiding van notulen. Daarnaast ben je goed in het monitoren van voortgang en afspraken, het uitvoeren van actiepunten en neemt daarbij zelfstandig initiatief. Je bent ook redactioneel vaardig en maakt
verschillende programmarapportages en overzichten en bewaakt producten als termijnagenda’s, bestuurlijke agenda en jaarplanning in afstemming met een groot aantal collega’s.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer tot en met 14 juni 2021.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.