Eerste lesblok van de Health Innovation School gestart!

16 juni, 2020
VERANDEREN & VERNIEUWEN

Op 16 juni is het eerste lesblok van de Health Innovation School gestart met de eerste groep rebelse sprekers. Een rebelse houding is een belangrijke waarde voor Health Innovation School want echte innovators roeien tegen de stroming in en weten te inspireren.  Bart Collet (B), Lucien Engelen, Gul Dolap, Zayna Khayat (CA), Ellen Perik, Marieke Rietbergen en Gelle Klein Ikkink zijn een aantal inspirerende sprekers uit lesblok 1.

Via Zoom en Slack kunnen de deelnemers meedoen met de lezingen en inspiratiesessies. De rondetafel sessies worden gedaan met REMO.co een virtuele conferentiezaal waar je in kleine groepen aan een tafel zit. Dankzij digitale innovatie kan het programma dus ook in corona-tijd gewoon doorgaan.

Vooraf zijn de deelnemers uitgedaagd om alvast te gaan nadenken over welk probleem zij willen aanpakken en dit op 10×10 cm uit te beelden met volledige creatieve vrijheid. Hiervan is een overzicht gemaakt die gebruikt is in het eerste lesblok.

deRotterdamseZorg is partner van de Health Innovation School. Innovatie is een grote speler in onze ambitie voor een gezond zorglandschap met voldoende capabel zorgpersoneel.

 

 

 

 

 

 

 

 

10×10 creaties van de deelnemers

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.