jonge medewerker

Switch to Care 2022

7 februari, 2022
WERVEN & TOELEIDEN

Het is weer mogelijk om te solliciteren voor het verkorte opleidingstraject Switch to Care.
Dit unieke programma gaat voor de derde keer van start en heeft inmiddels al 29 switchers naar de zorg toegeleid. Switch to Care is er voor iedereen op hbo- en wo-niveau, die klaar is voor een carrièreswitch naar de zorg.

Tijdens dit traject worden zij-instromers in 2 jaar en 8 maanden opgeleid tot hbo-verpleegkundige. Met een voortraject van 2 maanden kunnen de deelnemers een weloverwogen keuze voor de zorg maken waarna zij in dienst treden zijn bij één van de deelnemende zorginstellingen. Er zijn dit jaar 17 plekken beschikbaar en geïnteresseerde kunnen tot 7 maart solliciteren via ontdektderotterdamsezorg.nl/switchtocare

Informatiebijeenkomsten
Tijdens de Switch to Care online informatiebijeenkomst worden de deelnemers voorzien van meer informatie over de opleiding en over het beroep als verpleegkundige. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen aan de HR- en opleidingsfunctionarissen van de deelnemende instellingen, aan een verpleegkundige en aan de Breederode Hogeschool. De informatiebijeenkomsten vinden plaats op 15 en 17 februari 2022 van 19:00 tot 21:00 uur.

Meer informatie over Switch to Care.
Meer informatie voor deelnemers.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.